Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Tanganku Bengkak :(


Assalamualaikum ^_^v

Huaaaaa.asl tibetibe nangis nie?
hihi.Tangan ku bengkak larh :(
Nak tau sebab ape?

Aku jatah basikal larhh :/
Jangan gelakkan aku :p
Dah 3 hari aku tak datang sekolah.
nasib baik dokter tu baik bagi aku MC ^^
Sayang Dokter xD

Ni pun TAIP pakai tangan kanan jeh,
wkakka.nasib baik aku tak patah tangan tau,
kalau aku patah tangan tk dpt larh AKU NK UPDATE BLOG !

Dahdah,aku malas nak cerita panjangpanjang,
aku nak tengok RUNNING MAN !
Tau kan VARIETY SHOW TUHH?
Korang bace >ENTRI NI<kalau nak tahu :)
Kbaii :p

7 comments:

ronaldo ilham said...

Padan muke :p
wkaka!

cik Atiera said...

moga cepat sembuh :)

Pupel Liyana said...

semoga cepat sembuh :)

-SUPERGIRL- said...

CEPAT SEMBUH :)

Nurul Natasya said...

cpat sembuh ek..!

Afiq Yassin said...

smpat lagi tgk RM tu. btw cpt sembuh

Hafiza Izati said...

Get well soon Niel :)

nielkpop

PAGEVIEWS

up