Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

LAGI SORANG --'

haihai budak blogger semua !ape khabar?ngee ~
ENTRI KALI ni pasal ape pulak ek?hihi,nak tau?
ENTRI kali ni pasal ORANG SURUH LIKE STATUS die lagi --'
korang dh bace ENTRI  ni?dah bace? bagus (y)
korank nak aku SCREENSHOT ta gmba ape yang die ckp kt aku?>japp !
err--'
Janganlah suruh aku LIKE status korang lagii,ak da penat lerr :P
Aku harap aku ta dpt msg  mcm ni lagi
sekian :)

nota kecik :
Jangan nak kejar hot dekat fb kay?


11 comments:

DaYiNi said...

HAHA . dah banyak kalii dapat macam nehh .
aduii . bengangg jugak lahh kan , kadang-2 :D

aRa ❤ aFiq™ said...

selalu org suh like dia siap bg link status o pic dia.. tak like cean lak an.. :P

Ini Kisah Tia said...

haha . jarang on9 sangat dekat fb .. jemput mai blog yea ..

http://www.inikisahtia.com/

Myra Azraff said...

orang giler je yg hanta message camtu..haha..pelik2 je dorang nih..xD

ANISA said...

aduhaiii...ada lak cam tu ek

Wan Syuhada said...

Same gan saya laa ! Tiap kali online, mesti ade yg swoh camtu..--''

cik violet said...

haaa? status pon org suh like ke? xpenah plak terima..hoho

SITI NUR AMIRAH ! said...

haha. tahpape -_- dapat duit ke kalau org lain like status kite byk2 tu . herann ~

biiya.iNilaH.DuNiaQue said...

sampai skg bii ya msh tak paham....
sngp orng tebal2 muka nak suru facobokr like status..ngee~~ lucu~

♥ Miss Hearty ♥ said...

ada gak eh cmtu :)

meh baca entri terbaru :

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/piano-oh-piano.html

madiey said...

lagi annoying bila siap antar event tuk like bagai..buat semak jer..

nielkpop

PAGEVIEWS

up