Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Tak Tahu Nak Beli Phone Ape?-.-

hoihoi !korang buat ape tuu?tk buat apeape?jom bace ENTRI niel :)
Aku Buntu giler lah nak beli phone ape,duet ak dalam bank ade rm600 je,tapi kecoh cm bnyk duet je.hihi.dorank kate,yg paling murah phone samsung GALAXY Y,Tapi best ke galaxy y tuu?ade yg kate sound die x best n x leh zoom camera -.-XPERIA MINI PRO lak aku tak tahu bape,korang tahu tak?>huh!
Sape bole tolong suggest kat aku phone ape yg tepatepat RM600?plisplis?
aku dah buntu giler sekarang ni--'

5 comments:

miss nurul said...

galaxy y damn best ^^

lyana kamal said...

GALAXY NOTE! ;) mintak la sape sape support duit lagi. hee

Afiqah Nabilah said...

nokia c3 bagus lagi..

aRa ❤ aFiq™ said...

Beli nokia 3310 , legend tuu :P

nurmujahidah said...

muja tengah saving nak beli galaxy w,, pe kate save lagi n beli yang sama ngan muja, hehe

nielkpop

PAGEVIEWS

up