Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Blog Diedit oleh Niel Kpop ~

Assalamualaikum.Harini terasa rajin nak update blog,sebab minggu ni dah mula sibuk sebab exam MID-YEAR ari khamis minggu depan T-T Seram giler bila dapat jadual exam tadi.Satu ape pon aku tak study lagi .hmm.
So ade sorang kakak ni,suruh niel edit blog die .so niel setuju lah nak edit blog die .
First time edit blog orang ~wuuuu .Nak tengok tak hasil niel?
ni haaa 

Niel edit FULL TEMPLATE+HEADER sekali (y)
DUIT UPAH NIEL AMBIK=RM20 :)

Macam mane dgn blog tu?cantik tak?kalau cantik komen ye?:)
Tapi kalau korang nk suruh niel edit buat mase sekarang tak bole,sebab busy ngn exam mid year ^^!


4 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

comel.. :)pandai niel edit

Niel said...

thnks awkk ^^

rodiyatul akmar said...

comelnyaaa , kalau tempah header , border , footer mcm tu how much ? reply kt shoutbox eh :D

wawa najwa said...

thnk you :))))

nielkpop

PAGEVIEWS

up