Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

GWIYOMI VERSI NIEL :3

Asalam .Para blogger semua sihat?niel sihat je .Niel rasa lame juga tak update blog .maklumlah busy dengan urusan PERIBADI hehe:3
Korang tau kan apa itu GWIYOMI?Tak kan tak tahu kot.skrg dah jadi trends la ^^
Tu cara DANCE GUIDE die !
Gwiyomi ni maksud cam buat muka cute .aku tngok artis kpop cute sgt bile wt bnde ni :3hihi.
Tapi jangan lah terlampau taksub sgt psl bnd ni :p Baik ngaji dari wt bnd ni .Kalau sajesaje wt takpelah :) hihihi.

FIZZGRAPHIC pon ade wt gwiyomi jugak !hihii
                                                                        nak tengok ?

HAHA XD
Btw topeng tu lawaa:3
niel pon ade wt gak .nak tngok ?hahahahahah
.
.
..
.
..
.
.
..
.
.
.
.
                                                                   DELETE !

2 comments:

Arol Mubin said...

Makin femes Gwiyomi nie! Orang asyik cerita pasal Gwiyomi jek kat laman sosial. :D

Ct Noraishah said...

femes betul gwiyomi sekarang ni kan

nielkpop

PAGEVIEWS

up