Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

SEBAB RUNNINGMAN SANGAT POPULAR DAN DIMINATI RAMAI!

10 SEBAB KENAPA RUNNINGMAN SANGAT FAMOUS DAN POPULAR | Peminat program bersiri Running Man tentu mempunyai sebab mengapa anda terlalu ‘gila’ cerita bersiri itu bukan? Bukan sahaja kanak-kanak dan ibu ayah. Malah datuk nenek pun ada yang duduk terpacak dekat depan TV bila rancangan ini mula disiarkan.
Manakan tidak, walaupun mula ditanyangkan sejak 2010, sehingga kini cerita itu masih lagi mempunyai pengikut yang tersendiri.
Jadi mengapakah Running Man begitu popular?
Running Man tidak dihiasi oleh lelaki-lelaki kacak dan wanita-wanita cantik yang sering menjadi resipi mana-mana program televisiyen.
Ini adalah sebab mengapa Running Man begitu popular.
1. Konsep rancangan yang unik dengan misi yang berbeza untuk setiap episod. 
2. Karekter setiap watak di dalam Running Man yang berbeza dan mempunyai keistimewaan yang tersendiri.

3. Tiada skrip di dalam Running Man menyebabkan pelbagai kemungkinan dan banyak perkara di luar jangkaan yang boleh berlaku.

4. Setiap watak di dalam Running Man tidak control macho, cover cun atau cuba berlagak menjadi orang lain. Kesemuanya menjadi diri sendiri dan natural ketika proses rakaman.

5. Tetamu-tetamu jemputan yang berbeza hampir setiap minggu menjadikan rancangan ini lebih menarik (terutamanya jika tetamu wanita hadir).

6. Suntingan yang mantap daripada pihak produksi Running Man. Krew-krew yang hebat dan banyak. Dikatakan ada lebih daripada 10 kamera untuk setiap kali rakaman episod Running Man. Gila kan?

7. Setiap watak mempunyai sense of humour yang sangat tinggi.

8. Tempat-tempat yang dilawati untuk rakaman episod Running Man sangat-sangat menarik.

9. Drama, percintaan, pergaduhan dan persahabatan yang ada di dalam Running Man.

10. Lee Kwang Soo si pengkhianat.

Sebab tulah aku minat runningman :)
hihihi.Nak beli baju runningman?SINI!
sumber:KLIK 

4 comments:

yun yazwani said...

10-.Lee Kwang Soo si pengkhianat...

hahaha..

tapi memang best sebab semua ade watak berbeza.. tak control langsung !!

best sangat.. mak saye peminat setia.. huhu

Mazelina Zaini said...

haha , agree !

ain gsc said...

setuju sgt2..runningman daebak!x puas tengok..

BaNu Syah said...

setuju2 mmg syok tgk running man ni..

nielkpop

PAGEVIEWS

up