Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Forever Alone ?


ASSALAMUALAIKUM ^_^V

Arini niel nak cerita pasal FOREVER ALONE ni .
Korang tau tak pasal "forever alone" ni?
KononKonon nye lah die sorangsorang je n takde sape dekat die.

Aku tak suke betol sape ckp psl bnde ni.
korang nak tau kenape?
Korang memang FOREVER ALONE ke?
huh!

Tepuk Dada Tanya Iman larh beb,wahai muslim sekalian,bukan hampa semua ada allah ka?
apa apa punkita kena berbalik kepada allah.sebab cinta ALLAH itu yang agung .

Janganlah bila ada masalah duk menangis mengadu dekat boyfriend or girlfriend.

Bila rasa tak kena je, bergantung harapan sepenuhnya dengan parent.

Or maybe bila rasa tak sedap hati terus mengadu domba dengan kawan.

kalau korang bergantung sepenuhnya dengan teman duniawi tu, apa jadi jika Allah tarik semua nikmat hampa tu dari hampa? Aku konfem korang rasa LONELY. nanti mesti tweet kat twitter kata #FOREVERALONE.

Muhasabah balik beb, Allah s.w.t itu Maha Melihat, Maha Mengetahui, Maha Mendengar. Dia sentiasa ada untuk kita, tapi kita yang selalu tak ingat Allah. Subhanallah.

Sekian, ini sebagai peringatan ringkas untuk semua dan juga diri aku. Sama sama lah kita istighfar dan muhasabah diri balik.



4 comments:

✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...
This comment has been removed by the author.
✖wani ✖☻music ♫lovers☻ツ said...

yerp !
tats right ~ but i tink whether they already know tat..
StiLL ! dorg akn buat mcm tuh jgak ~ huu
tats my view btw,,

http://wanitoinktoink.blogspot.com/

yad'z said...

itu cuma #trending... kalau niat kita tak menyimpang, insyaAllah kita tak tersasar.. memang Allah sentiasa dengan kita 24/7... just kita antara mahu atau tidak untuk dekat atau menjauh dariNya..

Hafiz Saadon said...

saya sokong post nie. sesungguhnya klu kita terlalu bnyk mengadu kpd orang lain, Allah akan cemburu.

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up