Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Salah ke aku ?:(


Assalamualaikum ^_^V

Salah ke aku ??
Aku memang suke warne PURPLE n BIRU .
Then aku buatla dekat blog aku wrne tu semua.

Ade orang cakap blog aku cm perempuan la,mcm mak2 lah ~
sape tk skit aty-..-
dah memang aku suke warna PURPLE n BIRU ,
nak buat cmne.sedey kowt :(

Kalau korang tk suke blog aku,
korang tk yah lah dtg dekat blog aku ni oke?
JUST TEKAN BUTTON [X]

MOOD:HAPPY -..-

13 comments:

Young Girl Dream's said...

Biar je ape spekulasi org ttg kita .
yg penting kita jadi diri sendiri kayh daniel ... terus kan berblogging :)

Anis Syazwani said...

mereka jealous. Buat tak tahu je. Asalkan you tak kacau blog dorg sudah :)

Leeza Zailan said...

Loh .. OKay ape purple biru .. Omey .. lagi2 PURPLE ! hehe .. diorang Jeles sebab blog diorang ta omey .. Gi lantak same diorang je kay .. sabar .. haha

cintasibudakkatak said...

mulut orang memang kite tak dapat nak tutup, lame lame di0wg penat lah tuh. Sabar 0keyh. ;)
btw, bl0g kam0 memang c0mey !

Zata Amani said...

buat tatau je , mulut orang memang kite tak boley tutup :)

miss terhOrmat said...

wat jer tataw...Ok ape wrne tuhh...dOwg tuhh sebenar nyer jeles jer kOwt.....dOk diam2 n pekak kan telinga sjee...

Gadis Acoustic's said...

Assalammualaikum adk , niel...pedulikan ape kn ape yg org nk kate...yg penting ni blog aku..hak milik adk...xde sape bole halang ape yg adk nk buat ok..:)
mungkin dorg cume jeles sbb blog adk lebih comel...

Niel said...

Thnks tau korang !
Mood niel dah ade balik !
hihi .

Nurul Hamizah Kefli said...

Untungkan bile ramai yg dh support niel :')

yana said...

cute ape purple and blue ?
i think it's quite unique sebab jrang ade laki yg gne kaler2 mcm neh. :)

ainol akasyah said...

org yg byk mengata tu mean die jeles..abaikan je org mcm ni key ..

jemput join SEGMEN : COVER PHOTO TIMELINE PALING AWESOME?

maz azura said...

pedulikan dik..janji blog adik cun,diorg ad ? haaa just say kt diorg A.A.K means ada aku kisah hahaha tc yaa :)

Arfa Farzana Izz said...

sye pon ske wrne purple nan biru!

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up