Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Download Windows 8 32(BIT)

Hai.Arini niel nak bagi korang software WINDOWS 8 ni ^^v nak tak?Taknak sudahh:p
Nasib baik ada satu kawan kt facebook bagi link windows 8 n ajar cmne nk Format laptop :)
Aku cari kat GOOGLE ntah ape yg keluar -.-+Aku dh cbe win8 ni,mmg seronok lah pkai,SMOOTH jea !Windows 8 ni tengok jugak pada laptop korang,Kalau Laptop korang ram tinggi n processor pon tinggi mmg smooth la pkai :p Kalau NETBOOK 1 MALAYSIA tu jangan harap lah nak pakai.haha:o.Aku nak bagi link ni untuk korang download windows 8 (32BIT)Sahaja :)

 link download utk window 8 32bit.. Download semua then extract kat part 1 jea 
Phm?


TOTAL=2 GB ++
THANKS TO=MUAZ IK
aku dah bagi link tu .ape lagi?donlot larh :)
Product key pandaipandai larh cari.hihi.
sblom korang nk install win8 ni korang bckup lah filefile yang penting dlu yea?
Then Format Pc.Selamat Mencuba ^^

SCREENSHOT :





8 comments:

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Wow , terbaiiikkkk :) Dh download :)

Niel said...

DownloadDownload .haha

Zhura Zainal said...

Uhhhh~ Idaman hati ni tapi ta leyh na download lg. Otak tgh blur.. Huhuhu~

Btw,meh jenguk tudung bawal baru di blog Zhura.. ;)

http://zhura-territory.blogspot.com/2012/12/tudung-bawal-layer-pelangi-collection.html

Atyra Pink said...

wahh hebat windows 8 ni...

Atyra Pink said...

saya nak try ni :) tq share

rockleemuiz said...

xleh lama lgi ka nak download? haha!
btw! thx daniel!

Cik Wieda said...

tak effect papa ka kat laptop ? nanak download :) tq :D

-nurhusnina- said...

Niel :( help me pleasee! cmne nk backup filee ? seriess xreti :/

nielkpop

PAGEVIEWS

up