Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Patutkah Aku Jual Blog Ni?

Assalamualaikum.^^
Tak jawab dosa?baik jawab cepat:p hihi.Niel sudah kembali lahh setelah sekian lame meninggalkan blog yang comel ni :o haha ~Korangg,cuti sekolah ni pergi manamana tak?klau ade pergi tempat yang beshbesh CITE lah kt niel ^^ Niel bosan lah cuti sekolah tahun ni :( Tak macam dulu ...Dulu selalu je BBM dengan FIZA tido lambat samesame,Sape tido dulu kena DEACTIVE FACEBOOK.haha.lawak kan?;p
Sekarang ni niel dah bergaduh la dgn die,tak tahu lah sebab ape :( tapi nk buat mcm mne kan?Niel geram arr ngn die kat twitter aritu:/ hmm.Sekarang ni niel BLOCKED DIE KAT TWITTER/FACEBOOK .{kejam sgt ke?}hoho.Tapi Die Lagi suka kalau cmni :D Aku pon tak kisah lah.:/Aku mmg takkan tegor die lagi sampai bilebile ..Aritu dahla terjumpa die kat JUSCO AEON RAWANG.hihi.xD*SEGAN*
Ahh,aku da keluar dri topic yang asal -.- Niel nak tnye dkt korang ni..PATUTKAH AKU JUAL BLOG AKU?aku rasa cm nak jual jelaa.dah tak larat nak jaga lagi:( sape nak blog aku?meh ambik pass n password.hahaxD Kalau jual nanti MENYESAL sebab FOLLOWERS dh ramai :p aku harap korang beri pendapat ya?Bpe rm klau jual blog ni?
UPDATE-5.43 
05-DEC-12

4 comments:

Shazrizal Shahmy said...

RM50 kat aku...hehe

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Takpayah la jual :) Tapi kalau nk jual jugak , RM60 keatas kut :3 haha

eymasu said...

tak payah jual..rugi je..baik cari duit buat jualan dalam blog..zaman sekarang macam-macam boleh buat dengan adanya blog..jual apa sahaja janji awak jujur..cuba awak fikir..selama nie mengabiskan masa di blog..last2 jual blog kepada orang..kesian peminat blog awak..baik fikir semula..jangan jual ok..kalau saya tak jual..hehe..ini pendapat saya shja terpulang kepada awak..jgn menyesal kemudian hari(^_^)

Niel said...

wahhh .
pendapat sangat baikk (y)
Saya tak jadilah jual,bile fikirfikir balik betul jgk ckp awak tuu .
thnks again yaa !

nielkpop

PAGEVIEWS

up