Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

GREYSON CHANCE?


perghhhh.ramai orang kata pasl "greyson chance"
ape yang best sangat pasal dia?cbe bagitau niel...niel tengok,x delah COMEL sangat-.-
korang kata kalah JUSTIN BIEBERek?haha.padan muka JB.lepas niy mesti SALENA GOMEZ
kapel dengan GREYSON CHANCE pulakk.XD
:
:
:

weyh korang semue kan ade picture greyson chance dengan budak perempuan tuh kan , korang nak tengok tak blog gurl tuh .  BLOG BUDAK BAJET-.- bukak lah kay blog ni . menyampah NIEL bace :\

ade dia tulis kat blog dia "taken by greyson chance:
perasan gler-.-



9 comments:

Ryss Asmyra said...

menyampah pulak baca . perempuan tu Islam , kan ? Ish ish ish, tak tahu dosa pahala ke ?

daniel said...

tularhhh~
menyampah betoll.siap pelokk lagi..

Julyana said...

umor bdak ni berape?? haha, mcm desperate bebeno , Greyson Chance tu ntah2 dh lpe dh bdak ni, alahai.

Zac Rega said...

huhu , niel .. tahu ta pe , masalahnye . mamat tuh org kafir . sedangkan sekarang mereka ketawa kerana org Islam ikut rentak mereka . kiter lagi na suke kan deype . i don't know why ..

daniel said...

julyana:bdk niy rase12 thun kodd.kecik2 dah pandai..hmm..
zac:btol ape yang kamu ckp....sokong 100%,hee...ntah ape yang tergila-gila kan "greyson chance" tuh..

Anonymous said...

act.. ramai yang kata dia boleh kalahkan justin bukan sebab dia comel, hensem, tapi sebab bakat yang dia ada jugak.. wlau cm mna sklipon, jgn obses sgt dgn bnda2 cenggini. better supports our local industry.. :)

Anonymous said...

Abes tuh anda semua yang sedang mengumpat die nih bukan kah org islam juga ? Saya tk menyebelahi mana2 pihak . Anda semua salah dan budak perempuan tuh pon salah . Dan saya pulak tk nk salah kerana tidak menegur anda semua . Islam tk kan bangkit kalau semua berpecah belah mcm ni . Please VALUED my words . Thank you :)

farz_anna98 said...
This comment has been removed by the author.
farz_anna98 said...

perh..
x segan btl bdk 2..
peluk2 segala..
memalukan org islam kot..
btw..
cute sangat ke si greyson chance 2..
tengok mcm biasa2 jek..
org malaysia lagi cute what..

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up