Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

CARA BIAR ORANG TERTONGGEK KAT BLOG KITE


okey , aku nak bagi tips sikit..macam mane nak biar blogger2 laen tertonggek lame/banyak
 kali kat blog kite.
#muka poyo

1.kau orang jangan lah dok ngadap kat blog kau orang je , pergi lah blogwalking kat blog laen pastu tinggalkan jejak .. insyaallah , diaorang akan jengah blog kau orang balek.
2.selalu lah update blog kau orang , kalau boleh hari2 kau orang buat entri baru . kira nye tak ada lah orang tu nak bace entri 2 bulan lepas berturut-turut kan ?
3.jangan sombong sangat , konon nak suruh orang follow kau orang tapi kau orang ada follow diaorang ?
tanye diri sendiri..kecik ati diaorang nanti.
4.buat tajuk entri gempak2 sikit , jangan la kau orang tulis tajuk yang mencarut pulak..tajuk entri tu biar la sesuai ngan cerita yang kau orang nak taip kan.jangan pulak , kau orang letak tajuk "LELAKI BERKAKI BUAYA" tapi tuptup kau oarng cerita pasal "BF/GF" kau orang..ada kena mengena ke ?
5.ping entri kau orang kat mane2 page/group , macam yang aku join..aku selalu ping entri baru aku kat Kami Si Blogger (Official) KSB and Innit ,insyaallah kalau kau orang rajin ping entri kau orang kat situ..traffic blog kau orang akan berubah.


tu je yang aku boleh bantu , sebab tu je yang berlari-lari kat kepala otak aku sekarang,..
kalau ada lagi nanti aku update lagi =)

4 comments:

Waniey Ismail said...

huuu....sy slalu blogwalking..tp xde sorg pon yg follow....ngee~~

azrijohan said...

nice tips


p/s: email me at azrijohan93@gmail.com..ada something nak discuss..ASAP ye:)

Nay99 said...

tde sape nk follow pun

Anonymous said...

ahahhhahah kasian

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up