Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Selamat petang~ ~
Segmen kedua dri akak Lyssa !
segmen ni tutup pada 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! 
kalau nak join tekan je header yg kat atas tu okeyh !

Latar Belakang blog ni , yang dimiliki oleh seorang LELAKI yang berusia 14 tahun -,-
Blog yang baru dibina pada SEPTEMBER 2010
Niel buat blog sebab tertarik dgn isi dan penceritaan dri blogger laen , sebab tu terus nak buat blog sendiri.

 
Orang yang menarik minat aku untuk masuk dalam dunia blog ni adalah blogger
 Alwani :D 
,
 aku jumpe dia punye blog kat facebook dan tertarik pulak ngan isi dan penceritaan kat blog dia , dri situ aku terus g sign up buat blog ^


tu je yang aku nak share :D
happy blogging XD

10 comments:

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini, jgn lupa follow saya pula ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...hyee dari segmen yang sama...segmen cik lyssa =)

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

nurulauni said...

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same..salam perkenalan:)
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

mama dr segmen lyssa gak..
salam ukhuwah..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya...

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up