Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Banyaknye Duit Churp-Churp aku~


Hai selamat petang (:
jom minum teh nak tak?hihi.

Hahhh,da merepek lah pulak,hoho.Back 2 the main point,korang nak tau tk?kat dalam akaun churp2 aku kan banyak giler duet..boleh larh aku beli macam-macam kan?korang nak aku SCREEN CAPTURE tk?jappp..


Hahaha,banyak tak duet aku?-...-
korang da kene tipu larh,duet aku dekat churp-churp baru jeh 10.40 SEN.Kalau beli gula-gula boleh larh pakai duet ni.:)

sedey kan?huhu.

Korang jangan ek marah aku?aku saje jeh gurau-gurau.heee~



5 comments:

Noorsha Muhamad said...

dik, nk tnye..cne nk cek earning churp churp??churp2 ni kte kene bkak nuffnang dulu kn??die under ape ek?

Hai aieQa said...

10 ringgit lebih , lepas la beli topup . xD
mcm mne nk ad churp churp tu ? nk ad duit jgak xD

suzie rahman said...

xpnh plk lyn churp2

shazwan: said...

lbih krg je kite. haha.

Cik Kentang Manis said...

saya pon da daftar jadi CHUPPERS ! Tapi duit tak banyak jugak lagi :) Tak sabar nak cashout yuhuu :D

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up