Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN




KLIK BANNER KALAU NAK JOIN


Haii korang,harini kite rase nak join segmen BEN ASHAARI larhh..Ben Ashaari suruh kite jelaskan kenapa blog kite lain dari yang lain.

Agak Rumit larh nak jawab soalan Ben Ashaari niy~

tak tahu lah mcm mane nak jwbb~

1.Tak pakai Blogskin~

2.Tak sama macam blog orang lain.(TAK COPYCAT BLOG ORG)

3.Blog kite simple n tak suka letak banyak-banyak widget.

4.Blog Kite takde buat TUTO~

Tu jelarh oke?

SEGMEN NI TUTUP PUKUL 11:00 MALAM NIY~


11 comments:

Mazni said...

Terbang dari segmen sama. Jalan-jalan sambil baca entri

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

Leeza Zailan said...

datang sini .. singgah + follow ,, segmen yg same .. jemput usha blog cik leeza ye ,, http://leeza-awak.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shanas ishak said...

sama lah kita :tak copy org lain punya:

salam ukhuwah ya !

jom singgah blog shanas

http://shanasituaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini..dari segmen yang sama. Salam kenal-kenal.. ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

y0e said...

nice blog..sy suka..su suka :)

datang dari segmen sama !

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Alyaa Rahim said...

Datang dari segmen yang sama . Singgah sini dan follow :)

http://crazierlolipop.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Shaker™ said...

siggah dari segmen bro ben dan follow cini.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

G@D!z$ said...

dtg dr segmen yg same...done follow

Hamizah said...

Oh, saya suka letak widget yang penting je..

Fendy said...

singgah dari segmen sama...lambat bw sebab da lama xupdate blog...salam perkenalan dari blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up