Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Dengki Dengan Blog Aku Ka?


Huhh!!Ko dengki sangat ke dengann blog aku niy?aku tau ko takde blog kan?jangan arr nk dengki sangat:p

Asl tak letak name sendiri dekat shoutbox tu?asal ko gunekan name "GUEST" jeh?Ko penakot ke?Alar,,ko teros terang je dengan aku yang ko tuh dengki dengan blog aku.!!

Buat masa sekarang ni aku boleh sabar je.Aku tak bole serang ko sbb aku tak tahu sape kau.!
Kau kata blog aku cm budak tadika?Pergi Mati arr kau.

Koya Kpop?maksudnye?err-..-
aku tak pandai mengaji ek?Ntah-ntah kau yang tak pandai mengaji.!~
aku rase kau niy kurang kasih sayang kodd.sian kat kau ek?
Btw THNKS cakap macam tuh,aku HAPPY GILER arr!

MOOD:MARAH~




15 comments:

sha'a myra said...

sabar,dia tu kurang sehat agaknya -.-

Areliff said...

tahniah dah ade hater hehehehee...itu membuktikan blog anda sudah dikenali ramai :)

Munirah said...

sabar jer arh..mmg dye jelez larh 2..
nmpk sngat kurang kasih syg..nnti kalo nk serang..serang habis-habisan taw..

fathiyyahISMAIL said...

jeles + penakut laa tu :O

siap jdi anon lg. sbr laa ye :)

Athirah ' s said...

sabar jek . . dia nak jadi mcm adik.sbb tu dia kutuk .. rilex jek..akak pon kena srang gak dulu , siap link gmbr f*** nsib tawuu siapa hehe.. sabar yaa. jgn maki maki dia , biarkan dia , jnji adik bahagia..

koya k-pop. maksudnya perasan k-pop :)

Ezaty said...

Biala mak enon tu. Dia Sakit jiwa. ^^

Niel said...

saba jelaaaa!~
kalau aku jumpe siape dia,
siap dia!

Aja Jaja said...

rilek bro.. tak yah ah kecoh-2. standard ah haters kat blog. chills yea. lelaki kene cool. tak cepat melatah. peace!

Eyda ♥ said...

be patient aje lar , brother :)

Hai aieQa said...

relaks niel , blog niel cute la . sbb tu jealous . and nk jatuh kan niel . niel buat don't know je . nanti diam la dia tu .

Niel said...

thnks ek korang sebab support niel<3<3

Lyssa Faizureen said...

huhu . sabar je dikk :D

Hamizah said...

Blog macam budak tadika?
Ahaha, this blog is SO SWEET because it's purple.. Cute je..

Anonymous said...

Everyone loves what you guys tend to be up too. This type of clever work and reporting!

Keep up the terrific works guys I've incorporated you guys to blogroll.

Feel free to visit my blog :: telugu movies online

Anonymous said...

, Is Muscle Maximizer a sham or does it sincerely work.

The 62 page Somanabolic Weight Training program that details the specific workouts you need to do depending on your somatotype (body type) in order to pack on
lean muscle mass. Then opt for ones cheapest way to
help you feed those guns while using the Egg White peptids.


my blog Somanabolic Muscle Maximizer Review

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up