Olá! Seja bem-vindo ao meu blog!

Aqui você dá as boas vindas aos seus leitores, fala sobre você e seu blog, contato:

E aqui você deixa os links de suas redes sociais, com ícones de sua preferência:

Menu

Faça um tour pelo blog ;3

Button Followers Yang Selalu Korang Guna.


Selamat petang korang semua..hari nie niel nak cite pasal button followers yg selalu korg ltk dkt blog


Korang nak tahu tak kenapa niel cerita psl bnde niy?sebab button niy kadang2 ia tidak berfungsi,walaupun kite sudah FOLLOW blog orang tu..kadang2 niel selalu jugak follow org dengan tekan button FOLLOWERS tuh,pstu org lain cakap niel tak follow blog dia.maknenye memang x berfungsi BUTTON tuh.Sebaiknye korang guna lah BUTTON JOIN THIS SITE

sebab ia lebih berfungsi dari button yang selalu korang guna tuh~
k lah,tu je untuk cerita hari niy,tata=)

~niel kpop~



6 comments:

Anonymous said...

hihi...okey

Polskahackrew said...

setuju dengan pendapat awak..mmg ramai orang yang x perasan tang butang tu x berfungsi...('',)



Blogger Blog Tutorial

IllyHannis said...

yup ;)

Najwa said...

heyy, terima kasih follow , nice blog , :D

-Yani Empty Heart- said...

Assalammualaikum... Follow Blog Sye Erk... :> Cntik Blog Awk..

Hamizah said...

Betul....

nielkpop

PAGEVIEWS

BLOG ARCHIVES

up